1. Промываем горох под проточной холодной водой. Залить кипятком. 2. Курицу ставим вариться на 60 минут. 3. Нарезаем овощи: Картофель соломкой, лук мелко шинкуем, морковь трем на крупнйо терке. 4. Через 60 минут в бульон отправляем горох и картофель. 5. Достаем курицу из супа и разделываем. 6. Пассеруем лук и морковь в небольшом количестве масла. Добавляем в суп. 7. Возвращаем курицу и варим еще 30 минут на слабом огне. 8. За 10 минут до готовности добавить лаврушку и укроп.
Приятного аппетита!
****************** Ingredients ****************
1. Peas 200 g. 2. Window chicken smoked 1 pc. 3. Water 2 L. 4. Salt 1 tablespoon. 5. Onions of 200-300 g. 6. Average carrots 1 pc. 7. Large potatoes 3 pcs. 8. Vegetable oil 3 st. 9. Bay leaf and dill
****************** Recipe of preparation ****************
1. Wash the peas under running cold water. To fill in with boiled water. 2. We put chicken to cook for 60 minutes. 3. We cut vegetables: Potatoes with straw, onions finely shredded, carrots three on a grate. 4. In 60 minutes we send peas and potatoes to the broth. 5. We get the chicken out of the soup and we split it. 6. Sauteed onions and carrots in a small amount of oil. We add to soup. 7. We return the chicken and cook for another 30 minutes on a weak fire. 8. 10 minutes before ready to add a stall and dill.