Это классический рецепт всеми любимого узбекского плова, который также называют пловом. Плов — самое классическое блюдо Узбекистана, состоящее из риса, лука, моркови и мяса, медленно приготовленных слоями в традиционной чугунной казане (по сути, казане). Если у вас не завалялось казана, его можно заменить на чугунную кастрюлю. Для узбеков плов символизирует гостеприимство и самобытность.
ИНГРЕДИЕНТЫ: Морковь 1 кг Лук - 1 шт. Курдюк - 400гр Острый перец - 1 шт Баранина - 1 кг Рис - 1 кг Тмин - по вкусу соль - по вкусу
This is a classic recipe for a loved-by-everyone Uzbek Plov, also called Pilaf. Plov is the most classic dish of Uzbekistan, consisting of rice, onion, carrots and meat, all cooked slowly in layers in a traditional cast-iron Kazan (essentially, a cauldron). If you don’t have a Kazan lying around, you can sub it for a cast-iron casserole dish. For Uzbeks, plov represents hospitality and identity.
INGREDIENTS: Carrot 1 kg Onion - 1 pc. Kurdyuk - 400g Hot pepper - 1 pc. Lamb - 1 kg Rice - 1 kg Cumin - to taste salt - to taste