#плов #pilaf #food Вы хотите увидеть и научиться готовить настоящий узбекский плов! Тогда вы должны увидеть такой вариант приготовления плова и запомнить основы рецепта этого прекрасного блюда! Мы бы сказали, что это настоящая химия плова! Так готовят только профессионалы! Сердечное спасибо кафе "Аю Даг" в создании видео. ______________________________ Ингредиенты: Рис - 8 кг Говядина (баранина) - 8 кг Масло растительное - 2,5 л Морковь - 8 кг Лук репчатый - 2 кг Вода - 10 л Чеснок - 10 шт Куркума - 1,5 ч. ложки Зира - 30 г Кишмиш - 500 г Нут - 400 г Барбарис - 30 г Соль
You want to see and learn how to cook real Uzbek pilaf! Then you should see this option for cooking pilaf and remember the basics of the recipe for this wonderful dish! We would say that this is the real chemistry of pilaf! Only professionals cook this way! Many thanks to the Ayu Dag cafe for creating the video. ______________________________ Ingredients: Rice - 8 kg Beef (lamb) - 8 kg Vegetable oil - 2.5 l Carrots - 8 kg Onions - 2 kg Water - 10 l Garlic - 10 pieces Turmeric - 1.5 tsp Zira - 30 g Kishmish - 500 g Chickpeas - 400 g Barberry - 30 g Salt
Chcesz zobaczyc i nauczyc sie gotowac prawdziwy uzbecki pilaw! W takim razie powinienes zobaczyc te opcje gotowania pilawu i zapamietac podstawy przepisu na to wspaniale danie! Powiedzielibysmy, ze to jest prawdziwa chemia pilawu! Tylko profesjonalisci gotuja w ten sposob! Wielkie podziekowania dla kawiarni Ayu Dag za stworzenie filmu. ______________________________ Skladniki: Ryz - 8 kg Wolowina (jagniecina) - 8 kg Olej roslinny - 2,5 l Marchewki - 8 kg Cebula - 2 kg Woda - 10 l Czosnek - 10 sztuk Kurkuma - 1,5 lyzeczki Zira - 30 g Kiszmisz - 500 g Ciecierzyca - 400 g Berberys - 30 g Sol