Приготовления ? ====================================== Капусту разделите пополам залейте холодной солёной водой, оставьте при комнатной температуре на 2 - 3 дня. Далее промойте под струёй воды и намазать острым соусом каждый лист. Хранить в холодильнике! Через неделю можно употреблять ??
CHIMCHI IN KOREAN ?????? ===================================== Salt water for 1 liter of water 2 - 3 tablespoons of salt Peking cabbage - 2 pieces pour salt water hot sauce ===================================== Bulgarian pepper - 3 pieces hot pepper - 3 pieces (70 gr) salt - 1 teaspoon ground coriander - 1 teaspoon soy sauce - 1 tablespoon garlic - 4 cloves dill - 1 bunch Cooking ? ====================================== Divide the cabbage in half, pour cold salted water, leave at room temperature for 2-3 days. Next, rinse under running water and spread hot sauce on each leaf. Store in the refrigerator! #kimchi #chimchi #nazimu #billets #peking cabbage #recipes #recipe of the day #delicious #cooking #eating delicious #baking #recipes #adjika #pickles #from cabbage #fast-tasting #fast-tasting #achchik #korean #spicy #salatnazimu #tuzlama
KORECE CHIMCHI ===================================== Tuzlu su 1 l'de.su 2-3 yemek kas?g? tuz Pekin lahanas? - 2 adet tuzlu su dokun ac? sos ===================================== Bulgar biberi - 3 adet ac? biber - 3 adet (70 gr) tuz - 1 cay kas?g? kisnis ogutulmus - 1 cay kas?g? soya sosu - 1 yemek kas?g?. kas?k sar?msak - 4 dis dereotu - 1 demet Tertibat ? ====================================== Lahanay? ikiye bolun, soguk tuzlu suyla doldurun, 2 ila 3 gun boyunca oda s?cakl?g?nda b?rak?n. Ard?ndan akan suyun alt?nda durulay?n ve her yapraga s?cak bir sosla surun. Buzdolab?nda saklay?n! #kimchi #чимчи #назиму #kutuk #пекинская_капуста #tarifler #рецептдня #lezzetli #yemek #едимвкусно #pasta #tarifler #аджика #tursu #изкапусты #быстроивкусно #наскоруюруку #аччик #kore #keskin #салатназиму #тузлама